H πρώτη φωτογραφία του Alonso μετά το ατύχημα

Σχετικά άρθρα

Πριν μια εβδομάδα ο Fernando Alonso είχε ένα ατύχημα στο Λουγκάνο της Ελβετίας, όταν κατά τη διάρκεια προπόνησης με ποδήλατο, στη προσπάθεια του να αποφύγει ένα αυτοκίνητο, φρέναρε απότομα και χτύπησε το σαγόνι του πάνω στο αυτοκίνητο.

Αρχικά, ο 39χρονος Ισπανός μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, ενώ αργότερα διεκομίσθη σε νοσοκομείο της Βέρνης, όπου το επόμενο πρωί (Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου) υποβλήθηκε σε επιτυχημένη “διορθωτική” χειρουργική επέμβαση στη γνάθο.

Την περασμένη Δευτέρα ο Alonso πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πριν λίγα λεπτά ο Ισπανός ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου αναφέρει ότι κάνει ελαφριά γυμναστική με λάστιχα και περπατά ώστε να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο.

Από την φωτογραφία δεν διακρίνεται κάποια εξωτερική ουλή που να υποδηλώνει κάποια επέμβαση, ούτε κάποια γάζα που να την καλύπτει. Αυτό μας κάνει να συμπεράνουμε ότι η οποιαδήποτε “ζημιά” έγινε εντός της στοματικής κοιλότητας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...