Αγγλία: Καταδικασμένος μήνυσε την αστυνομία επειδή κατέστρεψε την Ferrari 458 Spider του

Σχετικά άρθρα

Τον Μάρτιο του 2018 η αστυνομία του Μπέρμινχαμ στην Αγγλία είχε καταστρέψει την Ferrari 458 Spider του 35χρονου σήμερα Zahid Khan, ο οποίος πρόλαβε να διαφύγει στο Ντουμπάι προτού συλληφθεί από τις αρχές, μιας και είχε καταδικαστεί για συνωμοσία για διάπραξη απάτης, απόκρυψη περιουσίας και άλλες εγκληματικές ενέργειες, αδικήματα που θα μπορούσαν να τον στείλουν για 10 χρόνια στη φυλακή.

Τρία χρόνια μετά ο Khan μήνυσε την αστυνομία του Μπέρμινχαμ επειδή όπως υποστηρίζει κατέστρεψε την Ferrari 458 Spider του χωρίς να τον ειδοποιήσει και ζητά αποζημίωση 200.000 λιρών.

Οι αρχές είχαν κατασχέσει το αυτοκίνητο επειδή ο Khan το είχε παρκάρει παράνομα στο πεζοδρόμιο έξω από το δικαστήριο της πόλης και όπως διαπίστωσαν, είχε μη έγκυρη ασφάλεια και είχε χαρακτηριστεί ως όχημα κατηγορίας B λόγω προηγούμενων ζημιών που είχε υποστεί από κάποιο ατύχημα, πράγμα που σημαίνει πως δεν μπορούσε να κυκλοφορεί νόμιμα στον δρόμο και έπρεπε να καταστραφεί.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας σχολίασε πως ο Khan είχε παλαιότερα υποβάλει αίτηση αποζημίωσης απευθείας στην αστυνομία, αλλά αυτή απορρίφθηκε. Πλέον η αστυνομία του Μπέρμινχαμ αναφέρει πως θα απαντήσει στην αξίωση του Khan μέσω της δικαστικής διαδικασίας εν ευθέτω χρόνο.

Επίσης η αστυνομία αναφέρει πως γνωρίζει που ζει ο Khan στο Ντουμπάι και πως θα μπορούσε να ζητήσει την έκδοσή του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...