Αυτό είναι το VW Golf GTI Clubsport Edition 45

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Οκτώβριο η Volkswagen παρουσίασε την Clubsport έκδοση του Golf GTI, αυξάνοντας σε τέσσερις τις γρήγορες εκδόσεις του μοντέλου. Συγκεκριμένα, υπάρχει το Golf GTI των 245 ίππων, που στην Ελλάδα ξεκινά από τις €36.449, το Golf GTI Clubsport των 300 ίππων που έχει αρχική τιμή τις €42.718, το πετρελαιοκίνητο Golf GTD των 200 ίππων, με τιμή από €37.000 ευρώ, και το plug-in υβριδικό Golf GTE των 245 ίππων, με τιμή από €43.450.

Μέσα στους επόμενους μήνες, όμως, θα προστεθεί στη γκάμα και η Edition 45 έκδοση του Golf GTI Clubsport, και σήμερα διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου. Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του εκπροσώπου της γερμανικής εταιρίας για τη γκάμα των compact μοντέλων της, Bernd Schroder, η VW δεν θα βγάλει στην αγορά μια νέα έκδοση για να κυνηγήσει το ρεκόρ του Nurburgring, το οποίο σήμερα κατέχει το Renault Megane RS Trophy-R.

Αυτό σημαίνει ότι το Golf GTI Clubsport Edition 45 πρακτικά δεν αντικαθιστά το Golf GTI Clubsport S. Ωστόσο, παρότι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι αλλαγές που θα φέρει, η λογική λέει ότι ο κινητήρας θα αποδίδει 310 άλογα. Επιπλέον, διακρίνονται νέες ζάντες, μεγαλύτερα σπόιλερς, και φυσικά τα απαραίτητα γραφικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...