Η Ferrari για πολλά χρόνια είχε συνεργασία με την Hublot για την κατασκευή εξαιρετικά συλλεκτικών ρολογιών. Πλέον αυτή η συνεργασία έχει ολοκληρωθεί με την Ferrari να υπογράφει νέα πολυετή συμφωνία συνεργασίας με την Richard Mille.

1

Οι ομάδες έρευνας και σχεδιασμού της Ferrari και της Richard Mille θα συνεργαστούν προκειμένου να δημιουργήσουν μια αποκλειστική γκάμα ρολογιών περιορισμένης παραγωγής, “μια έκφραση της τεχνολογικής αριστείας και του διακριτικού στιλ των δύο εταιριών”, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

2

Μέρος της συμφωνίας είναι και η τοποθέτηση του λογότυπου της Richard Mille πάνω στα μονοθέσια της Ferrari στη Formula 1, στις φόρμες αλλά και στα κράνη των οδηγών της, ενώ παράλληλα η Richard Mille θα υποστηρίξει και άλλες δραστηριότητες μηχανοκίνητου αθλητισμού της Ferrari ως επίσημος χρονομετρητής, θα γίνει χορηγός της στο WEC, στο Competizioni GT και στη σειρά Ferrari Challenge, θα είναι συνεργάτης της Ferrari Driver Academy, όπως επίσης και τεχνικός συνεργάτης της Ferrari Esports Series και της FDA Esports Team.