Η μοναδική McLaren Speedtail Hermes Edition

Σχετικά άρθρα

Ο Manny Khoshbin παρέλαβε ένα ακόμη αυτοκίνητο στο οποίο ο οίκος Hermes έχει βάλει την υπογραφή του. Έτσι μετά την Pagani Huayra Hermes Edition και την Bugatti Chiron Hermes Edition, ο Khoshbin παράλαβε μια μοναδική McLaren Speedtail με στοιχεία του οίκου Hermes.

Είναι βαμμένη σε ένα βαθύ μπλε χρώμα, έχοντας λευκές και καφέ δερμάτινες επενδύσεις, ένα μοναδικό κάλυμμα κινητήρα και το λογότυπου του οίκου Hermes στις πόρτες.

Το αυτοκίνητο συνοδεύεται από μια σειρά αποσκευών που είναι κατασκευασμένες από το ίδιο δέρμα με το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Κίνηση παίρνει από το υβριδικό σύνολο απόδοσης 1.050 ίππων, με τον 4,0-λίτρο V8 twin-turbo κινητήρα εσωτερικής καύσης να αποδίδει 746 άλογα και 799 Nm, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας 308 άλογα και 347 Nm. Για τα 0-300 χλμ/ώρα χρειάζεται 12,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 403 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...