Συνεχίζονται τα προβλήματα για την GM λόγω έλλειψης σε τσιπ

Σχετικά άρθρα

Η παγκόσμια έλλειψη σε τσιπ ανάγκασε την GM να αναστείλει τη λειτουργία του εργοστασίου της στο Λάνσινγκ του Μίσιγκαν, εκεί όπου κατασκευάζει τα Chevrolet Camaro, Cadillac CT4 και CT5.

Παράλληλα η GM πήρε την απόφαση να κατασκευάσει μερικά μεγάλα pickups της που εφοδιάζονται με τον V8 EcoTec3 5,3-λίτρων κινητήρα χωρίς το σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων Active Fuel Management (AFM).

Στις σχετικές ειδήσεις, η Cruise, θυγατρική της GM που ασχολείται με την ανάπτυξη αυτόνομης οδήγησης, ανακοίνωσε πως εξαγόρασε την αμερικάνικη startup Voyage, που εξελίσσει και αυτή τεχνολογία αυτόνομων οχημάτων. Η Voyage απασχολεί περισσότερους από 60 υπαλλήλους οι οποίοι θα εργάζονται πλέον για λογαριασμό της Cruise.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM φεύγει από τα εμβληματικά της κεντρικά γραφεία

Από το 1996 η GM έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Renaissance Centre, στο ψηλότερο κτίριο του Ντιτρόιτ, αλλά η εταιρία εγκαταλείπει τον εμβληματικό...

Το εσωτερικό του Cadillac Optiq

Ο μικρός αδερφός του Lyriq, το Cadillac Optiq δεν υστερεί σε πολυτέλεια, με το ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην αγορά της Βορείου Αμερικής...