Το νέο concept της Lexus έχει τιμόνι ίδιο με αυτό των νέων Tesla

Σχετικά άρθρα

Την επόμενη Τρίτη, 30 Μαρτίου, η Lexus θα παρουσιάσει το μελλοντικό της όραμα, μαζί με ένα νέο concept που θα συμβολίζει τις προθέσεις της για το μέλλον και θα σηματοδοτεί την αρχή της επόμενης γενιάς των μοντέλων της.

Για το λόγο αυτό, η ιαπωνική εταιρία έδωσε σήμερα ένα teaser video, στο οποίο φαίνεται το τιμόνι του πρωτοτύπου. Αυτό ακολουθεί τον ίδιο σχεδιασμό με αυτό που μας έδειξε η Tesla στα ανανεωμένα Model S/X.

Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι η Lexus θα περάσει αυτό το σχέδιο στην παραγωγή και θα ήταν μια άκρως τολμηρή κίνηση για την ίδια αν το έκανε. Το teaser είναι σύντομο και παρουσιάζει την ηλεκτρική πλατφόρμα του πρωτότυπου, η οποία φαίνεται να έχει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες (έναν ανά άξονα), με την μπαταρία στο πάτωμα. Τέλος, το video αποκαλύπτει ότι το concept θα έχει μια διάταξη εσωτερικού για τέσσερις θέσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...