Tesla: Ρεκόρ πωλήσεων παγκοσμίως το πρώτο τρίμηνο του έτους

Σχετικά άρθρα

Οι πωλήσεις της Tesla συνεχίζουν εκεί που σταμάτησαν το 2020, με την εταιρία του Elon Musk να ανακοινώνει σήμερα ότι το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους σημείωσε ρεκόρ παραδόσεων παγκοσμίως.

Πιο συγκεκριμένα, η Tesla κατασκεύασε 180.338 Model 3/Model Y, αλλά κανένα Model S/Model X, καθώς προετοιμάζει την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου στο Freemont για την έναρξη της παραγωγής των ανανεωμένων Model S/Model X.

Ωστόσο, η εταιρία πούλησε 2.020 Model S/Model X και 182.780 Model 3/Model Y, κάτι που σημαίνει ότι συνολικά παρέδωσε 184.800 αυτοκίνητα παγκοσμίως, σημειώνοντας ρεκόρ παραγωγής και παραδόσεων τριμήνου.

Στην ανακοίνωση της, η Tesla σημείωσε:

Το πρώτο τρίμηνο, παράγαμε πάνω από 180.000 οχήματα και παραδώσαμε σχεδόν 185.000 οχήματα. Μας ενθαρρύνει η ισχυρή υποδοχή του Model Υ στην Κίνα και προχωράμε γρήγορα για πλήρη παραγωγική ικανότητα. Τα νέα Model S και Model X έχουν επίσης εξαιρετική αποδοχή, με τον νέο εξοπλισμό εγκατεστημένο και δοκιμασμένο στο πρώτο τρίμηνο του έτους, και βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια της παραγωγής διαδικασίας τους.

Τα αποτελέσματα των καθαρών εσόδων και ταμειακών ροών θα ανακοινωθούν μαζί με την υπόλοιπη οικονομική μας απόδοση, όταν ανακοινώσουμε τα κέρδη του πρώτου τριμήνου. Ο αριθμός των παραδόσεών μας πρέπει να θεωρείται ελαφρώς συντηρητικός, καθώς μετράμε ένα αυτοκίνητο ως παραδοτέο μόνο εάν μεταφερθεί στον πελάτη και όλα τα χαρτιά είναι σωστά.

Οι τελικοί αριθμοί θα μπορούσαν να ποικίλουν έως και 0,5% ή περισσότερο. Οι παραδόσεις των οχημάτων της Tesla αντιπροσωπεύουν μόνο ένα μέτρο της οικονομικής απόδοσης της εταιρείας και δεν πρέπει να υπολογίζεται ως δείκτης τριμηνιαίων οικονομικών αποτελεσμάτων, τα οποία εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, όπως το κόστος πωλήσεων, οι κινήσεις συναλλάγματος και ο συνδυασμός των άμεσα μισθωμένων οχημάτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...