Η Genesis έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ για τα περισσότερα drones στον ουρανό

Σχετικά άρθρα

Τα shows με drone γίνονται ολοένα και πιο συχνά εργαλεία για άτομα και εταιρείες που θέλουν να τραβήξουν την προσοχή του κοινού, και η Genesis το γνωρίζει πολύ καλά.

Θέλοντας να γιορτάσει την είσοδό της στην αγορά της Κίνας, η premium μάρκα της Hyundai έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness με τα περισσότερα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στον αέρα ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας 3.281 drones για να εμφανίσει το λογότυπό της, ώστε αυτό να φαίνεται σε διαφορετικά σημεία στη Σαγκάη, στις 29 Μαρτίου.

Ο προαναφερθέν αριθμός είναι μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ, την Shenzhen Damoda Intelligent Control Technology. Η τελευταία είχε πετάξει “μόλις” 3.051 drones τον Σεπτέμβριο του 2020. Αυτό, με τη σειρά του, είχε σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ των 2.200 drones, που είχε σημειωθεί στη Ρωσία λίγες ημέρες νωρίτερα. Παλιότερα, η Intel είχε στην κατοχή της το ρεκόρ με 2.066 drone, που πέταξαν πάνω από το Folsom της Καλιφόρνια, τον Ιούλιο του 2018.

Για τον σχηματισμό τους, τα drones χρησιμοποιούν λογισμικό χορογραφίας, που λέει στα drones να σχηματίσουν ορισμένα σχήματα, ενώ συντονίζουν το σμήνος για να αποφύγουν τις μεταξύ τους συγκρούσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...