Ακόμη ένα ρολόι παρουσιάζουν από κοινού η Breitling και η Bentley, οι οποίες συνεργάζονται σχεδόν για 20 χρόνια. Πρόκειται για το Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition, που θα παραχθεί σε μόλις 25 κομμάτια και αποτελεί μια σύγχρονη έκφραση των αυθεντικών ρολογιών Breitling Premier της δεκαετίας του 1940.

Το ρολόι διαθέτει κάσα 42 χιλιοστών σε κόκκινο χρυσό 18 καρατίων, ορθογώνια κουμπιά χρονογράφου, χρυσό-καφέ λουράκι από δέρμα αλιγάτορα και μια διάφανη στο πίσω μέρος κάσα από κρύσταλλο ζαφειριού, που αποκαλύπτει την υπέροχη κίνηση της 22 καρατίων χρυσής ταλαντούμενης μάζας.

Το ρολόι διαθέτει tourbillon μηχανισμό, που είναι ευδιάκριτος μέσα από το βαθυπράσινο καντράν, που θυμίζει το British Racing Green χρώμα, που σχετίζεται με προγενέστερα μοντέλα της συνεργασίας Bentley και Breitling.

Παίρνοντας κίνηση από το Manufacture Caliber B21, ο πιστοποιημένος κατά COSC μηχανισμός tourbillon προσφέρει περίπου 55 ώρες εφεδρεία ισχύος και είναι ανθεκτικός στο νερό έως και βάθος 100 μέτρων. Η τιμή του ανέρχεται στις 49.000 ευρώ.