Έχοντας αποκομίσει εμπειρία από την πλήρη ανακατασκευή του Fiat Panda 4X4 του Gianni Agnelli, η Garage Italia Customs ανακοίνωσε σήμερα ότι θα βγάλει σε περιορισμένη παραγωγή πέντε αυτοκινήτων, Fiat Panda 4×4 τα οποία θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά.

Κάθε ένα από τα Panda έχει αναπτυχθεί μαζί με άλλους καλλιτέχνες και διαθέτει το δικό του θέμα. Έτσι, το Panderis αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Vitale Barberis Canonico. Ακολουθεί, το Pandoro, το οποίο έχει σχεδιαστεί από την κυρία της μόδας Marta Ferri, ενώ το Pand’Art έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες του Arthur Kar, του άνδρα πίσω από το L’Art de L’Automobile.

Έπειτα, το Pandina Jones σχεδιάστηκε με τη συμβολή της Car & Vintage, μιας πλατφόρμας κοινωνικών μέσων δικτύωσης για τους λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων, ενώ τέλος, το 00Panda, είναι το ιδανικό για τον καλύτερο μυστικό πράκτορα.

Το εσωτερικό του Panderis είναι ντυμένο με ύφασμα από τη Vitale Barberis Canonico, την αγαπημένη ταπετσαρία του παππού του Lapo Elkann, Gianni Agnelli. Τα υπόλοιπα Panda είναι εξοπλισμένα με Alcantara, ενώ διαθέτουν ηχοσύστημα της JBL.

Μηχανικά τα πέντε αυτά ξεχωριστά Panda διαθέτουν έναν ηλεκτροκινητήρα της Newtron, ο οποίος βρίσκεται στη θέση του κινητήρα εσωτερικής καύσης. Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, με την τελική ταχύτητα να ανέρχεται σε μόλις 115 χλμ./ώρα, ενώ η αυτονομία του με μία φόρτιση να ανακοινώνεται στα 100 χλμ.