Διαθέσιμο είναι πλέον στην Ελλάδα το Cupra Leon με το μοντέλο να ξεκινά από τις 39.990 ευρώ. Το αυτοκίνητο παίρνει κίνηση από τον 2,0-λιτρο TSI κινητήρα απόδοσης 300 ίππων με 400 Nm. Η κίνηση μεταδίδεται στον εμπρός άξονα μέσω ενός ηλεκτρονικού διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης.

Αισθητικά, το Cupra Leon ξεχωρίζει από τους νέους προφυλακτήρες (εμπρός/πίσω), τις πλαϊνές ποδιές, νέες αεροδυναμικές ζάντες αλουμινίου με χάλκινες λεπτομέρειες 18 ή 19 ιντσών, και από τον μεγάλο διαχύτη που ενσωματώνει τις απολήξεις της εξάτμισης. Το Cupra Leon προσφέρεται σε πέντε μεταλλικά χρώματα (Candy White, Magnetic Tech, Midnight Black and Urban Silver), δύο ειδικές αποχρώσεις (Desire Red και Graphene Grey) καθώς και δύο χρώματα αποκλειστικά για την γρήγορη έκδοση, τα Magnetic Tech Matte και Petrol Blue Matte.

Ομοίως, και στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι περιορισμένες, και εντοπίζονται στο νέο τιμόνι και επίπεδο το κάτω τμήμα του, νέα sport καθίσματα, νέα πεντάλ και διάφορα διακοσμητικά σε χάλκινη απόχρωση. Ακόμα, όπως και το απλό Leon, φέρει ψηφιακό πίνακα οργάνων με 10,25 ιντσών οθόνη, και μια οθόνη 10 ιντσών για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, που υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση με το Apple CarPlay.