H Rivian δίνει 1.000 δολάρια/μήνα για 2 χρόνια στους εργαζόμενους της, για να δοκιμάσουν τα μοντέλα της

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με ένα thread στο forum των -μελλοντικών- ιδιοκτητών των αυτοκινήτων της Rivian, rivianownersforum, η αμερικάνικη εταιρία έχει στα σκαριά ένα ενδιαφέρον εσωτερικό πρόγραμμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί τόσο για να εξοικειώσει τους υπαλλήλους με τα προϊόντα της, όσο και να λάβει μια πρώτης τάξεως feedback.

Πιο συγκεκριμένα, αντί μιας συμβατικής έκπτωσης στην τελική τιμή, η Rivian θα δίνει στο προσωπικό της 1.000 δολάρια το μήνα για δύο χρόνια, ώστε οι εργαζόμενοι της να αποκτήσουν ένα R1T ή ένα R1S, δοκιμάζοντας εμμέσως τα οχήματα.

H Rivian είχε προγραμματίσει να λανσάρει το 2020 τα δύο πολυαναμενόμενα μοντέλα της στην αμερικάνικη αγορά, αλλά τελικά αυτά θα καθυστερήσουν εξαιτίας της τεράστιας οικονομικής κρίσης που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Τελικά, το εμπορικό λανσάρισμα του R1S έχει οριστεί για τον Αύγουστο του 2021, με την βασική έκδοση του R1S να ονομάζεται Explore και η τιμή της να ξεκινά από τα 70.000 δολάρια. Ωστόσο, το μοντέλο θα προσφέρεται αρχικά στην Launch Edition, με τιμή τα 77.500 δολάρια.

Από την άλλη, το R1T θα είναι διαθέσιμο στις ίδιες εκδόσεις Launch Edition, Adventure και Explore με σχεδόν πανομοιότυπες προδιαγραφές με τις αντίστοιχες του R1S. Ωστόσο, οι τιμές για το R1T Launch Edition και το Adventure ξεκινούν από τα 75.000 δολάρια, ήτοι 2.500 δολάρια λιγότερα από το R1S. Η βασική έκδοση του R1T θα είναι διαθέσιμη από τα 67.500 δολάρια.

Διάβασε ακόμα

Η Rivian θα εγκαταστήσει 13.500 φορτιστές σε ΗΠΑ και Καναδά

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...

Η Rivian προχωρά σε νέες απολύσεις

Η Rivian συνεχίζει τις απολύσεις προσωπικού στη προσπάθεια της να αντιμετωπίσει την επιβραδυνόμενη ζήτηση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η εταιρία έκανε γνωστό πως θα απολύσει...