Η Mitsubishi μεγιστοποιεί τα οφέλη από τις παγκόσμιες συνεργασίες της και ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο SUV για την αγορά της Κίνας. Γι’αυτό σήμερα έδωσε δύο teaser φωτογραφίες του μοντέλου, το οποίο θα ονομαστεί Airtrek και έχει εξελιχθεί από την κοινοπραξία της Guangzhou Automobile Group (GAC) με την Mitsubishi.

To Airtrek concept θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες, κατά την διάρκεια της έκθεσης στη Σαγκάη, με την έκδοση παραγωγής να αναμένεται στα τέλη του έτους. Η παραγωγή θα γίνεται τοπικά σε εργοστάσιο της κοινοπραξίας, με το Airtrek να τοποθετείται ανάμεσα στα Outlander και Eclipse Cross, όσον αφορά τις διαστάσεις.

Η ιαπωνική εταιρία δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αμιγώς ηλεκτρικού crossover, με το Airtrek να γίνεται το τέταρτο SUV της για την αγορά της Κίνας. Η Mitsubishi εξηγεί ότι το νέο ηλεκτρικό SUV της βασίζεται στη φιλοσοφία “e-cruising SUV” και επικεντρώνεται σε τρεις λέξεις-κλειδιά, electric, expanding and expressive, δηλαδή ηλεκτρικό, επεκτάστιμο και εκφραστικό.