Το καλοκαίρι του 2020 κατασκευάστηκε χειροποίητα η τελευταία Mulsanne, ενώ ταυτόχρονα η Bentley έβαλε τέλος -μετά από 61 χρόνια– στον 6,75-λίτρων V8 κινητήρα της.

Η συγκεκριμένη Mulsanne, είναι του 2013 και ανήκε στο παρελθόν στην Βασίλισσα Ελισάβετ II του Ηνωμένου Βασιλείου, και τώρα είναι προς πώληση από την αντιπροσωπεία Bramley Motor Cars, στο Surrey της Αγγλίας.

Το αυτοκίνητο χρησιμοποιήθηκε από τη βασιλική οικογένεια από το 2013 έως το 2015, με πρωταρχικό σκοπό τη μεταφορά της ίδιας της Βασίλισσας Ελισάβετ. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ετών, κάλυψε 2.492 μίλια (4.010 χλμ), και η συντήρηση της έγινε μόνο από έναν αντιπρόσωπο.

Στη συνέχεια επέστρεψε αμέσως στην Bentley για να παροπλιστεί από τα βασιλικά καθήκοντά της. Το αυτοκίνητο ήταν ένα από τα δύο όμοια που χρησιμοποίησε η Βασίλισσα, με ένα να είναι στο Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ και το άλλο στο κάστρο της στο Ουίντσορ.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο 6,75 λίτρων twin-turbo V8 που αποδίδει 505 άλογα και συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF.