Στις 12 του μηνός η παρουσίαση του ανανεωμένου VW Tiguan Allspace

Σχετικά άρθρα

Την επόμενη Τετάρτη 12 του μηνός η Volkswagen θα παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του Tiguan Allspace. Το μοντέλο, όπως και η απλή έκδοση του Tiguan, θα φέρει νέους προφυλακτήρες, νέα LED φωτιστικά σώματα, νέα μάσκα, νέες απολήξεις εξατμίσεων και νέες ζάντες από 17″ έως 21″.

Το Tiguan Allspace είναι κατά 22 εκατοστά μεγαλύτερο σε μήκος από το Tigaun προσφέροντας περισσότερους χώρους στο εσωτερικό του, με τον χώρο αποσκευών να φτάνει έως τα 1.920 λίτρα, ενώ μπορεί να εξοπλιστεί και με τρίτη σειρά καθισμάτων, έτσι ώστε να μεταφέρει έως και 7 άτομα.

Στο εσωτερικό θα υπάρχει νέο τιμόνι με χειριστήρια αφής και το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MIB3 με οθόνη αφής 8″ ή 10,25″ χωρίς φυσικούς διακόπτες, που υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto.

Επίσης θα συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων 8″ ή 10,25″, νέα διακοσμητικά, νέες επενδύσεις, κρυφό φωτισμό με 15 διαφορετικά χρώματα, Harman/Kardon ηχοσύστημα 700 watt με 12 ηχεία, ασύρματο φορτιστή smartphone και νέες επενδύσεις. Επίσης νέο θα είναι το σύστημα κλιματισμού, με όλες τις λειτουργίες του να ελέγχονται μέσω επιφανειών αφής.

Η παραγωγή του Tiguan Allspace για την Ευρωπαϊκή αγορά, αλλά και για τις αγορές της Βορείου και Νοτίου Αμερικής, θα γίνεται στο εργοστάσιο της VW στο Μεξικό, ενώ για την αγορά της Κίνας θα κατασκευάζεται στη Σαγκάη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Cobra GT και σε coupe έκδοση

Η AC Cars έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία της Coupe έκδοση της AC Cobra GT. Όπως η Roadster έκδοση, έτσι και η...

Η BMW teasάρει το Vision Neue Klasse X Concept

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία του Vision Neue Klasse X Concept, ενός νέου πρωτότυπου που θα παρουσιαστεί αργότερα φέτος. Η...

Η Kia teasάρει το νέο K4, αντικαθιστά το Forte

H Kia έδωσε σήμερα τρεις teaser φωτογραφίες της νέας γενιάς του K4, που προσφέρουν μια ιδέα για το σχεδιασμό του μεσαίου κορεάτικου sedan. Αυτό...
Autoblog.gr