Η Opel παρουσίασε το Manta GSe ElektroMOD

Σχετικά άρθρα

Η Opel παρουσίασε σήμερα το Manta GSe ElektroMOD. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό restomod του Manta που αποτίει φόρο τιμής στο Manta της δεκαετίας του 1970, αλλά και στο πρωτότυπο Elektro-GT που παρουσιάστηκε το 1971.

Το αυτοκίνητο διαθέτει οθόνη στη γρίλια του και φέρει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρίας στο μπροστινό μέρος που υιοθετούν τα Mokka και Crossland, με LED φωτιστικά σώματα και φωτιζόμενο λογότυπο στο κέντρο της μάσκας. Διαθέτει ζάντες 17″ με ελαστικά διαστάσεων 195/40 μπροστά και 205/40 πίσω.

Στο εσωτερικό υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων 12″ και οθόνη αφής 10″, αλλά και σπορ bucket καθίσματα με ενσωματώμενα προσκέφαλα, με την οροφή να είναι επενδυμένη με Alcantara.

Κίνηση παίρνει από έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 147 ίππων με 255 Nm ροπής που στέλνει τη κίνηση στον πίσω άξονα. Ο ηλεκτροκινητήρας αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία λιθίου 31 kWh, η οποία χαρίζει αυτονομία 200 χλμ ανά φόρτιση.

Η μπαταρία, με απλό φορτιστή 9 kW φορτίζει σε λιγότερο από 4 ώρες, με την Opel να διατηρεί το χειροκίνητο τετρατάχυτο κιβώτιο του αυτοκινήτου, με τον οδηγό να μπορεί να επιλέγει σχέσεις ή να επιλέγει την 4η ταχύτητα και μετά να οδηγεί “αυτόματα”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...