Επίσημο: Cupra Born

Σχετικά άρθρα

Η Cupra παρουσίασε σήμερα Born, το αδερφό μοντέλο του Volkswagen ID.3 που ξεχωρίζει από τον πιο επιθετικό σχεδιασμό του, έχοντας LED φωτιστικά σώματα και διαχύτη.

Προσφέρεται σε αεροδυναμικές ζάντες διαστάσεων από 18″ έως 20″ και στο εσωτερικό του υπάρχει οθόνη αφής 12″, καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα, ψηφιακός πίνακας οργάνων και κοφτό πολυλειτουργικό τιμόνι.

Κίνηση παίρνει από έναν ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα, απόδοσης 150 ίππων με 310 Nm ροπής που αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 45 kWh, η οποία χαρίζει αυτονομία 340 χλμ στον κύκλο WLTP. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 8,9 δευτερόλεπτα.

Επίσης υπάρχει και η έκδοση με τα 204 άλογα και τα 310 Nm ροπής που κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα, με την μπαταρία των 58 kWh να χαρίζει αυτονομία 420 χλμ ανά φόρτιση (WLTP).

Η Cupra προσφέρει και το πακέτο E-Boost Performance που αυξάνει την απόδοση στα 231 άλογα, κάτι που επιτρέπει στο μοντέλο να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 6,6 δευτερόλεπτα, με την αυτονομία να διατηρείται στα 420 χλμ με την μπαταρία των 58 kWh.

Η δυνατότερη έκδοση μπορεί να εξοπλιστεί και με την μεγαλύτερη μπαταρία των 77 kWh, η οποία αυξάνει την αυτονομία στα 540 χλμ.

Η παραγωγή του θα γίνεται στο εργοστάσιο της VW στο Τσβικάου της Γερμανίας από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...

Cupra Born VZ με 326 άλογα

H Cupra παρουσίασε σήμερα την σπορ έκδοση του Born, την VZ όπως την ονομάζει. Κίνηση παίρνει από έναν ηλεκτροκινητήρα, τοποθετημένος στον πίσω άξονα, που...