SSC Tuatara Striker και Aggressor με 2.200 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η SSC Tuatara αποκτά δύο νέες εκδόσεις, τις Striker και Aggressor. Η SSC Tuatara Striker επικεντρώνεται στην κάθετη αεροδυναμική δύναμη, μιας και λόγω του νέου bodykit με τεράστια πίσω ενεργή αεροτομή, το αυτοκίνητο μπορεί να παράγει τρεις φορές περισσότερη κάθετη αεροδυναμική δύναμη στα 258 χλμ/ώρα, αγγίζοντας τα 500 κιλά.

Το 54,6% της κάθετης αεροδυναμικής παραγόμενης δύναμης αναπτύσσεται στον πίσω άξονα και το 45,4% στον μπροστινό. Μηχανικά η Tuatara Striker δεν έχει αλλαγές και ο V8 twin-turbo 5,9-λίτρων κινητήρας της αποδίδει 1.750 άλογα. Η παραγωγή της θα ανέλθει σε 100 μονάδες.

Για όσους θέλουν ακόμη περισσότερα άλογα η SSC παρουσίασε την Tuatara Aggressor που αποδίδει 2.200 άλογα, αλλά δεν μπορεί να κινηθεί νόμιμα στον δρόμο. Φέρει το αεροδυναμικό bodykit της Striker έκδοσης και θα κατασκευαστεί σε μόλις 10 μονάδες.

Έτσι η SSC θα κατασκευάσει συνολικά 210 Tuatara (100 απλές, 100 Striker και 10 Aggressor).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...