Ο Maurizio Arrivabene κοντά στο να γίνει ο νέος CEO της Juventus

Σχετικά άρθρα

Η Juventus αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα τον πρώην επικεφαλής της Ferrari, Maurizio Arrivabene, ως το νέο CEO της, καθώς συνεχίζεται η αναδιάρθρωση του συλλόγου. Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον ιταλικό σύλλογο, αλλά πολλές πηγές από την Ιταλία αναφέρουν ότι το ραντεβού θα γίνει τις επόμενες ημέρες, αν όχι ώρες.

Ωστόσο, υπάρχει ανταγωνισμός για τον Arrivabene, καθώς κύριοι “αντίπαλοί” του είναι ο Giovanni Carnevali της Σασουόλο, ο Matteo Tognozzi της ομάδας νέων της Juventus και ο Giovanni Manna, επικεφαλής της ομάδας U23 της Juventus.

Ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος της Juventus, Fabio Paratici αποχώρησε από την “Γηραιά Κυρία” μετά από μια δύσκολη σεζόν στα ηνία της ομάδας, ενώ πολλοί του προσάψαν μέρος της αναταραχής και αποτυχίας που δημιουργήθηκε κατά την προσπάθεια ίδρυσης της Ευρωπαϊκής Super League.

Ο προπονητής Andrea Pirlo απολύθηκε για να επιστρέψει μετά από δύο χρόνια ο Max Allegri. Όπως γνωρίζεις, ο Arrivabene ήταν ο επικεφαλής της ομάδας της Ferrari στην F1 από το 2014 έως το 2019, ενώ είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Juventus από το 2012.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...