Ο Cristiano Ronaldo επισκέφτηκε σήμερα το Maranello και συνάντησε του οδηγούς της Scuderia Ferrari, Carlos Sainz και Charles Leclerc. Ο αστέρας της Juventus έδωσε δύο υπογεγραμμένες εμφανίσεις του στους τελευταίους, οι οποίοι ξενάγησαν τον 36-χρονο Πορτογάλο στις εγκαταστάσεις της ιταλικής εταιρίας.

Η επίσκεψη του Cristiano στο Maranello ήταν μέρος μιας θεσμικής εκδήλωσης στην οποία συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος της Juventus, Andrea Agnelli (του οποίου η οικογένεια είναι μέτοχος της Ferrari) και o John Elkann, τρέχων διευθύνων σύμβουλος της Ferrari και πρόεδρος της Stellantis.

Δεν ξέρουμε ποιος από τους τρεις απήλαυσε περισσότερο την επίσκεψη, με τον επιθετικό της Juve και τους οδηγούς της Ferrari να ποζάρουν μπροστά από το σπίτι του Enzo Ferrari, ακριβώς δίπλα στην πίστα δοκιμών του Fiorano.

O Ισπανός οδηγός, γεννημένος στη Μαδρίτη, παραδέχτηκε πριν από λίγες εβδομάδες, σε συνέντευξή του στην Corriere della Sera, ότι οι αγαπημένοι του ποδοσφαιριστές είναι ο Zidane και ο Cristiano Ronaldo, με τον τελευταίο να έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην αγαπημένη ομάδα του Sainz, τη Ρεάλ Μαδρίτης.