Την περασμένη Δευτέρα, ο Cristiano Ronaldo πήγε στο Maranello και συνάντησε του οδηγούς της Scuderia Ferrari, Carlos Sainz και Charles Leclerc, ενώ είχε την ευκαιρία να κάνει και μια βόλτα στην πίστα του Fiorano με μια F8 Tributo, μια SF90 Stradale και μια Monza SP1. Επιπλέον, ο αστέρας της Juventus έδωσε δύο υπογεγραμμένες εμφανίσεις του στους τελευταίους, οι οποίοι ξενάγησαν τον 36-χρονο Πορτογάλο στις εγκαταστάσεις της ιταλικής εταιρίας.

Η επίσκεψη του Cristiano στο Maranello ήταν μέρος μιας θεσμικής εκδήλωσης στην οποία συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος της Juventus, Andrea Agnelli (του οποίου η οικογένεια είναι μέτοχος της Ferrari) και o John Elkann, τρέχων διευθύνων σύμβουλος της Ferrari και πρόεδρος της Stellantis, και φωτογραφήθηκε μαζί τους στην πίστα.

O Ισπανός οδηγός, γεννημένος στη Μαδρίτη, παραδέχτηκε πριν από λίγες εβδομάδες, σε συνέντευξή του στην Corriere della Sera, ότι οι αγαπημένοι του ποδοσφαιριστές είναι ο Zidane και ο Cristiano Ronaldo, με τον τελευταίο να έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην αγαπημένη ομάδα του Sainz, τη Ρεάλ Μαδρίτης.