Επίσημο: Νέο Infiniti QX60

Σχετικά άρθρα

Τη νέα γενιά του QX60 παρουσιάζει η Infiniti, με το μοντέλο να φέρει LED φωτιστικά σώματα και στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις, ξύλινα διακοσμητικά, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″, οθόνη αφής 12,3″ στο κέντρο του ταμπλό, head-up display 10,8″ και αλουμινένια διακοσμητικά.

Κίνηση παίρνει από τον V6 3,5-λίτρων κινητήρα απόδοσης 300 ίππων με 366 Nm ροπής που συνδυάζεται με 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το αυτοκίνητο έχει ικανότητα ρυμούλκησης 2.722 κιλών, αυξημένη κατά 20% σε σχέση με τη προηγούμενη γενιά.

Η κίνηση στέλνεται είτε στον μπροστινό άξονα, είτε σε όλους τους τροχούς, με το νέο QX60 να φέρει το ημιαυτόνομο σύστημα οδήγησης ProPILOT Assist με Navi Link.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Infiniti QX80

Η Infiniti παρουσιάζει το νέο QX80, με το μεγάλο SUV να αντλεί στοιχεία από το QX Monograph concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Κίνηση...

Η teasάρει το Infiniti Vision QE Concept

Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα 2 teasers φωτογραφίες του Vision QE Concept, του πρωτότυπου που θα βασίζεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας. Πρόκειται...