Τον Ιανουάριο του 2020, η Toyota ανακοίνωσε στο Tokyo Auto Salon την έναρξη της παραγωγής μερικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για την τρίτη (A70) και τέταρτη (Α80) γενιά της Supra. Αυτά είναι διαθέσιμα μέσω του τμήματος GR Heritage Parts Project και πωλούνται τόσο στην αγορά της Ιαπωνίας, όσο και παγκοσμίως.

Σήμερα, η Toyota έκανε γνωστό ότι από 1η Ιουλίου θα βγάλει στην παραγωγή επιπλέον ανταλλακτικά της Supra 3ης (1986-1993) και 4ης γενιάς (1993-2002). Ωστόσο, η παραγωγή των ανταλλακτικών θα είναι περιορισμένη με την ειδική συνεργασία των προμηθευτών της εταιρίας. Για αυτόν τον λόγο, μετά τη λήξη της παραγωγής τους, κάθε αναπαραγόμενο τμήμα θα είναι διαθέσιμο για αγορά όσο υπάρχει απόθεμα.

Για την Supra 3ης γενιάς, η Toyota βγάζει στην παραγωγή τον κύριο κύλινδρο του συμπλέκτη, τον κύλινδρο απελευθέρωσης του συμπλέκτη, τα σωληνάκια των φρένων, τις σωληνώσεις του καλοριφέρ και το κουμπί ελέγχου του κλιματιστικού. Ακόμα, θα γίνουν διαθέσιμα τα πλαϊνά προστατευτικά καλούπια, το λογότυπα Supra στο πίσω μέρος, τα διακοσμητικά των εμπρός θυρών και το σινεμπλόκ βάσης ψαλιδιού της εμπρός ανάρτησης.

Από την άλλη, για την Supra 4ης γενιάς, η ιαπωνική εταιρία βγάζει στην παραγωγή τον αισθητήρα οξυγόνου και τον εμπρός προφυλακτήρα.