Τέλος το BMW i3 στην Αμερική

Σχετικά άρθρα

Το 2013, η BMW παρουσίασε την έκδοση παραγωγής του i3, με το γερμανικό μοντέλο να βρίσκεται στην αγορά εδώ και 8 χρόνια. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια η γερμανική εταιρία έχει ανανεώσει το μοντέλο και έχει τοποθετήσει νέες μπαταρίες, για να φτάσουμε σήμερα να προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, την i3 και την i3s με 170 και 184 άλογα αντίστοιχα, και αυτονομία μεταξύ 285 και 310 χλμ στον κύκλο δοκιμών WLTP.

Το i3 είναι διαθέσιμο σε όλον τον κόσμο, με την BMW να επιβεβαιώνει τη σταδιακή κατάργηση του μοντέλου από την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Πιο συγκεκριμένα, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αναφέρει ότι η παραγωγή του -αμερικάνικων προδιαγραφών- i3 θα ολοκληρωθεί τον επόμενο μήνα.

Η BMW αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η επιτυχία του i3 και η εμπειρία που αποκτήθηκε στην ανάπτυξη και την κατασκευή του έθεσαν τα θεμέλια για την επόμενη γενιά ηλεκτρικών οχημάτων BMW -το πλήρως ηλεκτρικό iX και το i4 Gran Coupe, και τα δύο εκ των οποίων θα φτάσουν στις ΗΠΑ στις αρχές του επόμενου έτους.

Ωστόσο, για την Ευρώπη η BMW έχει ανακοινώσει στο παρελθόν ότι το i3 θα μείνει στη γκάμα της για πολλά ακόμα χρόνια.

Διάβασε ακόμα

Το BMW i3 θα παράγεται μέχρι το 2024, θα αποκτήσει αναβαθμισμένη μπαταρία

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...