Ένα ακόμη teaser video του Hyundai Elantra N

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai συνεχίζει το teasing του Elantra N, με το μοντέλο να παρουσιάζεται στις 14 του μηνός. Το αυτοκίνητο φέρει νέο bodykit που διαθέτει νέους προφυλακτήρες, διπλές απολήξεις εξατμίσεων, διαχύτη και αεροτομή. Οι ζάντες είναι “ντυμένες” με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S και κρύβουν ένα νέο σύστημα πέδησης, με κόκκινες δαγκάνες και το λογότυπο Hyundai Ν.

Το νέο Elantra N είναι το έκτο μοντέλο επιδόσεων της Hyundai, μετά το i30 N, το i30 Fastback N, το Veloster N, το i20 N και το Kona N. Η εταιρία εταιρία έχει ανακοινώσει ότι θα επεκτείνει τη γκάμα των N και N Line μοντέλων σε 18 παγκοσμίως, έως το τέλος του 2022. Το λανσάρισμα των νέων N και N Line μοντέλων θα περιλαμβάνει εκδόσεις σε κάθε σημαντικό segment που ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των οδηγών που αγαπούν την γρήγορη οδήγηση.

Αρχικά, το νέο Elantra N δεν έχει προγραμματιστεί να γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη, αλλά η Hyundai έχει κάνει γνωστό ότι αυτό θα μπορούσε να κυκλοφορήσει και στην ήπειρο μας, εάν υπάρξει η απαιτούμενη ζήτηση. Μηχανικά, το μοντέλο θα φορά τον 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 250 ίππων με 353 Nm ροπής στην απλή έκδοση και 280 άλογα με 392 Nm στην Performance.

Αυτός θα μεταφέρει την κίνηση στον εμπρός άξονα, με την Hyundai να έχει την επιλογή να τοποθετήσει τόσο το 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, όσο και το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο DCT -υγρού τύπου- διπλού συμπλέκτη. Η κορεατική εταιρία θα τοποθετήσει στο Elantra N σκληρότερη ανάρτηση, όπως και μεγαλύτερα φρένα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...