Alfa Romeo Tonale. Στην αγορά τον Ιούνιο του 2022

Σχετικά άρθρα

Ο CEO της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, συναντήθηκε σήμερα με περισσότερους από 150 προμηθευτές της εταιρίας που θα κατασκευάζουν μέρη της Tonale, ζητώντας από αυτούς να δώσουν μεγάλη προσοχή στον τομέα της ποιότητας, μιας και η ιταλική εταιρία θέλει από εδώ και στο εξής, όλα τα τα νέα της μοντέλα να είναι μην υστερούν σε θέματα ποιότητας σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Ο Imparato είπε μεταξύ άλλων:

Για να το πετύχουμε αυτό, το σημείο εκκίνησης είναι η επιλογή των υλικών. Οι προμηθευτές μας, οι σύντροφοι μας σε ένα ταξίδι του οποίου προορισμός είναι το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της μάρκας, ενστερνίζονται το DNA της Alfa Romeo, επιλέγοντας τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Η Tonale θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά τον Ιούνιο του 2022 και θα είναι το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της Alfa Romeo.

Διάβασε ακόμη

Alfa Romeo: Τα Giulia και Stelvio έχουν ίδια ποιότητα με τα γερμανικά αυτοκίνητα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πως οι ευροεκλογές και οι αμερικάνικες εκλογές επηρεάζουν τα σχέδια της Alfa Romeo

Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των εκλογών στις ΗΠΑ που θα καθορίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα μπορούσαν να επηρεάσουν...

Τέλος οι Alfa Romeo Giulia/Stelvio Quadrifoglio από τις ΗΠΑ

Ο επικεφαλής της Alfa Romeo στη Βόρεια Αμερική, Larry Dominique, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του λογαριασμό στο Linkedin, ανακοίνωσε ότι οι Giulia Quadrifoglio και Stelvio...
Autoblog.gr