Η βρετανική Everrati και η αμερικάνικη Superformance ένωσαν τις δυνάμεις του, και μας παρουσιάζουν τη σύγχρονη εκδοχή του εμβληματικού αγωνιστικού GT40, το οποίο έχει μετατραπεί σε ηλεκτροκίνητο. Η Everrati, της οποίας είδαμε πρόσφατα μια ηλεκτρική restomod Porsche 911 (964), έχει αναλάβει την εξέλιξη του συστήματος μετάδοσης κίνησης, ενώ η Superformance κατασκευάζει το αμάξωμα του αυτοκινήτου, καθώς κατασκευάζει ρέπλικες γνήσια αντίγραφα του αυθεντικού GT40.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το σύστημα κίνησης του GT40 ή τις επιδόσεις του, αλλά η Superformance συνηθίζει να αφήνει σχεδόν πάντα στην επιλογή στον τελικό πελάτη, επιτρέποντάς του να επιλέξεν από υπάρχοντες vintage και μοντέρνους κινητήρες για τις ρέπλικες της. Ωστόσο, στην συγκεκριμένη περίπτωση είμαστε σε αναμονή για το ηλεκτρικό σύνολο του αυτοκινήτου, καθώς το αυτοκίνητο βρίσκεται στη φάση της εξέλιξης.

Οι κατασκευές της Superformance είναι εξαιρετικές, και ούτε ένα έμπειρο μάτι δεν θα καταλάβει τις διαφορές, καθώς σχεδόν 2/3 του αυτοκινήτου είναι από τα αυθεντικά μέρη του GT40.