Πληθαίνουν οι φήμες ότι η επόμενη γενιά της Camaro θα είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, με τις τελευταίες αναφορές να λένε πως ένα ηλεκτρικό sedan θα αντικαταστήσει το δημοφιλές muscle car. H τρέχουσα γενιά της Camaro θα βρίσκεται στην αγορά της Αμερικής έως τα τέλη του 2025.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Automotive News, τόσο η Camaro όσο και το Malibu δεν θα αντικατασταθούν άμεσα, τουλάχιστον όχι από κάποιο νέο μοντέλο με κινητήρα εσωτερικής καύσης, για να ανοίξουν το δρόμο για ένα ηλεκτρικό sedan το 2024. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν θα αντικατασταθούν και τα δύο ή εάν τα νέα μοντέλα θα χρησιμοποιήσουν τα υπάρχοντα ονόματα των μοντέλων, και η GM θα προσφέρει δύο διαφορετικά οχήματα.

Πριν μερικούς μήνες, ο πρόεδρος της GM, Mark Reuss, είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο η Chevrolet να προσφέρει στην αγορά μια ηλεκτρική Camaro. Ο Reuss είε πως είναι κάτι που υπάρχει υπό σκέψη και αξιολογείται, αλλά για την ώρα δεν έχει παρθεί η όποια απόφαση. Τέλος, ο Reuss είπε ότι η πλατφόρμα Ultium υποστηρίζει ένα τέτοιο μοντέλο.