Η Audi δεν είναι χαρούμενη που δημοσιογραφικό RS6 χρησιμοποιήθηκε για βοήθεια κατά τη διάρκεια των πλημμυρών στη Γερμανία

Σχετικά άρθρα

Πριν από δύο εβδομάδες η Γερμανία ήρθε αντιμέτωπη με καταστροφικές πλημμύρες και ο YouTuber Misha Charoudin, που σίγουρα έχεις δει κάποιο video του από το Nurburgring, είχε στη κατοχή του εκείνες τις ημέρες ένα δημοσιογραφικό Audi RS6 Avant.

Ο ίδιος σκέφτηκε πως έπρεπε να χρησιμοποιήσει το RS6 Avant για να βοηθήσει δεκάδες εθελοντές και να μεταφέρει τα απαραίτητα εφόδια, εξοπλισμό έκτακτης ανάγκης και τρόφιμα σε περιοχές που το είχαν ανάγκη. Επίσης σκέφτηκε να ανεβάσει vlogs, δημοσιεύοντας το πως το RS6 περνούσε μέσα από δρόμους γεμάτους λάσπη και νερό, αλλά η Audi όταν είδε τα videos δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι και του έστειλε ένα email που εξέφραζε την δυσαρέσκειά της.

Όπως έκανε γνωστό ο Charoudin, η Audi ανέφερε στο email της πως δεν ήταν αυτός ο σκοπός του δοκιμαστικού αυτοκινήτου, με τον ίδιο να λέει πως:

Ίσως θα ήταν καλύτερα να το οδηγούσα με 300 χλμ/ώρα στην Autobahn και να επαινέσω την τελική του ταχύτητα. Ίσως έπρεπε να το παρκάρω κάπου και να μιλήσω για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και για την τιμή του, κάτι που θα έκαναν οι άλλοι δημοσιογράφοι.

Σύμφωνα με τον Charoudin, η Audi θέλησε να διασφαλίσει ότι το αυτοκίνητο ήταν σε άριστη κατάσταση όταν τους το επέστρεψε, με τον Charoudin να ζητά συγγνώμη που χρησιμοποίησε το αυτοκίνητο με τρόπο που δυσαρέστησε την Audi, λέγοντας πως δεν το πάρκαρε ποτέ στις πληγείσες περιοχές και χρησιμοποίησε όπως θα χρησιμοποιούσε και ένα δικό του αυτοκίνητο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...