Δες τον Sebastian Vettel να ονοματίζει όλους τους πρωταθλητές στην ιστορία της F1, χωρίς καμία διακοπή

Σχετικά άρθρα

Πριν τρεις ημέρες είδες τους οδηγούς που τρέχουν στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 να προσπαθούν να ονοματίσουν όλους τους παγκόσμιους πρωταθλητές στην ιστορία του sport, ήτοι από το 1950.

O Yuki Tsunoda δεν κατάφερε να βρει πάνω από δύο, κάποιοι άλλοι -παρότι νέοι, όπως ο George Russell και ο Max Verstappen- βρήκαν τους πρωταθλητές των τελευταίων 34 και 38 σεζόν, αντίστοιχα.

Ωστόσο, υπήρχε μόνο ένας, ο Sebastian Vettel, που θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις και η εγκυκλοπαίδεια της F1, που κατάφερε να ονομάσει όλους τους πρωταθλητές, κάθε μιας χρονιάς.

Στο προηγούμενο άρθρο, είδες ένα μονταρισμένο video των προσπαθειών όλων των οδηγών, με τα πλάνα να ήταν αναμειγμένα. Ωστόσο, στο παραπάνω video θα δεις τον Γερμανό τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να αναφέρει όλα τα ονόματα των πρωταθλητών, χωρίς καμία διακοπή… σχεδόν με μια ανάσα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...