Η νέα Chevrolet Corvette Z06 σε δοκιμές στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Το ερχόμενο φθινόπωρο η Chevrolet θα παρουσιάσει τη νέα Corvette Z06 και αυτές τις ημέρες η αμερικάνικη εταιρία διεξάγει δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου στη πίστα του Nurburgring.

Το αμερικάνικο supercar φορά τον V8 LT6 5,5-λίτρων ατμοσφαιρικό Flat-Plane Crank κινητήρα που προέρχεται από την αγωνιστική Corvette C8.R και αποδίδει 625 άλογα με 815 Nm ροπής.

Ο κινητήρας προσφέρεται αποκλειστικά με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, με τη κίνηση να στέλνεται στους πίσω τροχούς, ενώ έχει όριο περιστροφής τις 9.000 σ.α.λ.

Το μοντέλο διαθέτει ενεργή αεροδυναμική, ενώ μπορεί να εξοπλιστεί και με carbon ζάντες διαστάσεων 20″ μπροστά και 21″ πίσω, με ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 R διαστάσεων 275/30 μπροστά και 345/25 πίσω.

Η ενεργή αεροδυναμική αποτελείται από αεροτομή, splitter και πλευρικά πτερύγια που προσαρμόζονται αναλόγως των συνθηκών. Το μοντέλο διαθέτει νέους προφυλακτήρες και νέα εξάτμιση, με τις τετραπλές απολήξεις να βρίσκονται στο κέντρο του πίσω προφυλακτήρα.

Το αμερικάνικο supercar θα παρουσιαστεί επίσημα στις 26 Οκτωβρίου του 2021.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η νέα BMW M5 σε δοκιμές στο Nurburgring

Η BMW συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς της M5, με το αυτοκίνητο να είναι plug-in υβριδικό και να συνδυάζει τον 4,4-λίτρων V8...

Η ηλεκτρική Porsche Boxster σε δοκιμές

Η Porsche συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης και ανάπτυξης της νέας γενιάς της Boxster, με το αυτοκίνητο να κυκλοφορεί το 2025 μαζί με την Cayman....

Η BMW δοκιμάζει την i4 M με 4 ηλεκτροκινητήρες

Δοκιμές εξέλιξης με το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό M μοντέλο διεξάγει αυτή τη περίοδο η BMW, με την i4 M να έχει 4 ηλεκτροκινητήρες, έναν...
Autoblog.gr