Οι ινδικές αρχές κατέσχεσαν 12 supercars για φοροδιαφυγή των ιδιοκτητών τους

Σχετικά άρθρα

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, μια ομάδα ιδιοκτητών αυτοκινήτων πολυτελείας και supercars πραγματοποίησε μια συγκέντρωση για να γιορτάσει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Ινδίας, αλλά τα πράγματα πήραν μια απροσδόκητη τροπή.

Μετά την συγκέντρωση και κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Rajiv Gandhi, στο Hyderabad της Ινδίας, η αστυνομία σταμάτησε 15 αυτοκίνητα για να κατασχέσει τα 11 από αυτά, επειδή οι ιδιοκτήτες τους δεν είχαν καταβάλει τον ανάλογο φόρο στην πολιτεία Telangana.

Αντ ‘αυτού, τα μοντέλα φέρονται να είχαν καταχωρηθεί σε άλλες πολιτείες, όπου οι φόροι είναι χαμηλότεροι, παρά το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες τους διαμένουν στην Telangana. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, οι αρχές της χώρας παρακολουθούσαν τα οχήματα για μήνες, με την αστυνομία να αποφασίζει να κάνει την κίνηση της την περασμένη Κυριακή, αφού πρώτα ενημερώθηκε για την τοποθεσία τους.

Η αστυνομία αναφέρει ότι τα αυτοκίνητα ανήκουν κυρίως σε οικογένειες πολιτικών και βιομηχάνων, με τους οδηγούς των αυτοκινήτων να είναι μεταξύ 25 και 35 ετών. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα, υπήρχαν Lamborghini Huracan, Maserati GranTurismo, μοντέλα της Ferrari, της Rolls-Royce κλπ. Παρά την κατάσχεση των αυτοκινήτων, τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι οι ιδιοκτήτες τους θα τα πάρουν σύντομα πίσω, αφού πρώτα πληρώσουν τα ανάλογα πρόστιμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...