O νέος CEO της Lordstown επικεντρώνεται στο λανσάρισμα του ηλεκτρικού pickup

Σχετικά άρθρα

Ο περασμένος Ιούνιος ήταν αρκετά επεισοδιακός για την Lordstown Motors, καθώς αρχικά παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος Steve Burns και ο οικονομικός διευθυντής Julio Rodriguez της, λίγες ημέρες μετά την αρχική ανακοίνωση της εταιρίας ότι δεν είχε τα απαιτούμενα κεφάλαια για να ξεκινήσει την παραγωγή του Endurance.

Ωστόσο, η εταιρία πήρε πίσω σχεδόν άμεσα αυτήν την δήλωση, και ισχυρίστηκε ότι έχει αρκετά χρήματα για να ξεκινήσει σύντομα η παραγωγή του Endurance, ενώ στα τέλη Ιουλίου φάνηκε ότι βρέθηκε σανίδα σωτηρίας για την εταιρία, καθώς ένα hedge fund με έδρα τα Νησιά Cayman έδωσε 400 εκατ. δολάρια, αγοράζοντας ένα μειοψηφικό πακέτο των μετοχών της.

Σήμερα, ο Daniel Ninivaggi ορίστηκε ως ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Lordstown Motors, και στην πρώτη του δήλωση τόνισε ότι η εταιρία θα επικεντρωθεί στο να διασφαλίσει να βγει στην αγορά το Endurance, το ηλεκτρικό pickup της. Μόλις γίνει αυτό εφικτό, θα ακολουθήσει η συγκέντρωση περαιτέρω απαραίτητων κεφαλαίων.

Με την ανακοίνωση του νέου CEO, η τιμή της μετοχής ανέβηκε στιγμιαία έως και 41%, πριν τελικά αυτή κλείσει με κέρδος 16%, σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...