Η Formula 1 ανακοίνωσε το αναθεωρημένο ημερολόγιο αγώνων για το υπόλοιπο του 2021

Σχετικά άρθρα

Η Formula 1 ανακοίνωσε σήμερα το αναθεωρημένο ημερολόγιο για το υπόλοιπο της σεζόν του 2021, μετά την είδηση ​​νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι το Grand Prix της Ιαπωνίας δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα πραγματοποιηθούν 22 αγώνες -ρεκόρ αγώνων σε μία σεζόν- με μια σειρά από τους υπάρχοντες αγώνες να μετατοπίζονται σε νέες ημερομηνίες.

Το Ολλανδικό GP στο Zandvoort, το Ιταλικό GP στη Monza και ο αγώνας της Ρωσίας στο Sochi θα γίνουν όλα στις αρχικές τους ημερομηνίες. Μετά από αυτούς τους αγώνες, το Tουρκικό GP, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 3 Οκτωβρίου, θα μεταφερθεί τώρα μια εβδομάδα αργότερα, στις 10 Οκτωβρίου.

Θα ακολουθήσει το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών -το οποίο παραμένει στην αρχική του ημερομηνία στις 24 Οκτωβρίου- πριν από το GP στην Πόλη του Μεξικού και το GP της Βραζιλίας, τα οποία αλλάζουν κατά μία εβδομάδα, από τις 31 Οκτωβρίου και τις 7 Νοεμβρίου, στις 7 Νοεμβρίου και 14 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Στη συνέχεια, θα υπάρξει άλλος ένας στις 21 Νοεμβρίου, σε μια πίστα που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στο Κατάρ, πριν ολοκληρωθεί η σεζόν με το πρώτο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας στη Τζέντα στις 5 Δεκεμβρίου, με την αυλαία να πέφτει στο Αμπού Ντάμπι, στις 12 Δεκεμβρίου.

Αναθεωρημένο ημερολόγιο αγώνων

Ημερομηνία Grand Prix
03-05 Σεπτεμβρίου Grand Prix Ολλανδίας
10-12 Σεπτεμβρίου Grand Prix Ιταλίας
24-26 Σεπτεμβρίου Grand Prix Ρωσίας
08-10 Οκτωβρίου Grand Prix Τουρκίας
22-24 Οκτωβρίου Grand Prix ΗΠΑ
05-07 Νοεμβρίου Grand Prix Μεξικό
12-14 Νοεμβρίου Grand Prix Βραζιλίας
19-21 Νοεμβρίου Θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω
03-05 Δεκεμβρίου Grand Prix Σαουδικής Αραβίας
10-12 Δεκεμβρίου Grand Prix Άμπου Ντάμπι

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...