Επίσημο: Ακυρώθηκε το Ιαπωνικό GP στη Suzuka

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Απρίλιο, η Formula 1 έκανε γνωστό ότι επεκτείνει για τρία χρόνια το συμβόλαιο του Ιαπωνικού Grand Prix στην Suzuka, αλλά μόλις ανακοινώθηκε ότι ο φετινός αγώνας δεν θα διεξαχθεί.

Πιο συγκεκριμένα, οι διοργανωτές του αγώνα επικαλούνται τις συνεχείς πολυπλοκότητες που σχετίζονται με την πανδημία της Covid-19, με το Ιαπωνικό GP να είχε ακυρωθεί και πέρυσι λόγω της κατάστασης του κορωνοϊού.

Ο φετινός αγώνας είχε προγραμματιστεί για τις 8-10 Οκτωβρίου, όντας ο τρίτος συνεχόμενος αγώνας χωρίς διακοπή, μετά τα GP στη Ρωσία και την Τουρκία. Ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν τελικά αντικατασταθεί ο αγώνας με κάποιον άλλον, ή θα διεξαχθεί -συνολικά- ένας λιγότερος.

Να θυμίσω ότι η Formula 1 είναι στην αναζήτηση χώρας και πίστας για τον αγώνα στις 19-21 Νοεμβρίου. Αν τελικά δεν βρεθεί λύση για κανέναν από τα δύο GP, τότε ο αριθμός των αγώνων θα μειωθεί στους 21.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...