Πωλείται μια Ferrari Enzo και μια F50 σε κίτρινο χρώμα

Σχετικά άρθρα

H DK Engineering, μια βρετανική αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων και χώρος συντήρησης αυτοκινήτων της Ferrari, έχει βγάλει προς πώληση δύο μοντέλα της ιταλικής εταιρίας. Ο λόγος για μια Enzo και μια F50, τα οποία είναι βαμμένα στο κίτρινο Giallo Modena χρώμα.

Από το εργοστάσιο της Ferrari βγήκαν μόλις 37 Enzo βαμμένες σε αυτό το χρόνο και, ομοίως, μόλις 31 F50. Η Enzo αγοράστηκε καινούρια από έναν Βρετανό, ο οποίος την κράτησε στη συλλογή του για δύο χρόνια, για να καταλήξει στα χέρια του σημερινού τον Αύγουστο του 2020, με το οδόμετρο να γράφει 15.900 χλμ.

Η F50 πουλήθηκε καινούρια σε έναν πελάτη της εταιρίας στην Ελβετία, όπου παρέμεινε μέχρι το 2008, όταν και εισήχθη στην Αγγλία και παραμένει φυλαγμένη εκεί μέχρι σήμερα. Η αντιπροσωπεία δεν ανακοινώνει τις τιμές πώλησης των αυτοκινήτων, αλλά συνδυαστικά σίγουρα θα αλλάξουν χέρια για πάνω από €3,5 εκατ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...