Στο σφυρί μια Aston Martin Vanquish Zagato Volante του 2018 με μόλις 19 χλμ.

Σχετικά άρθρα

H Aston Martin ;παρουσίασε το καλοκαίρι του 2017 στο Pebble Beach την Vanquish Zagato Volante και οι παραδόσεις ξεκίνησαν από τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου. Η παραγωγή του μοντέλου έγινε στην έδρα της Aston Martin στο Gaydon της Αγγλίας και περιορίστηκε σε μόλις 99 αυτοκίνητα.

Η 80η από αυτές βρίσκεται προς πώληση και είναι βαμμένη στο Iridescent Emerald χρώμα, ενώ διαθέτει το Villa d’Este πακέτο, που προσθέτει χρυσές λεπτομέρειες στα σήματα, στο προφίλ και στις ζάντες. Μιλώντας για τις τελευταίες, αυτές είναι 20 ιντσών, με Pirelli P Zero ελαστικά 255/35 εμπρός και 305/30 πίσω.

Το αυτοκίνητο πωλείται μέσω διαδικτυακής δημοπρασίας, με το υψηλότερο bid τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές να είναι στα 350.000 δολάρια, και να απομένουν 3 ημέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Σύμφωνα με την αγγελία, το αυτοκίνητο καινούριο κόστισε 818.070 δολάρια, και όποιος επιθυμούσε να το αποκτήσει έπρεπε να προκαταβάλει στην βρετανική εταιρία το ποσό των 150.000 δολαρίων για να κατοχυρώσει ένα.

Από το 2018, η συγκεκριμένη Vanquish Zagato Volante έχει διανύσει μόλις 19 χλμ., με το αυτοκίνητο να διαθέτει υφασμάτινη οροφή, carbon σώμα, μαύρες κολόνες, LED πίσω φωτιστικά σώματα παρόμοια με αυτά της Vulcan, ξεχωριστό πίσω μέρος με ενσωματωμένη αεροτομή, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, διαχύτη από carbon και νέους πλαϊνούς καθρέπτες, με τα στηρίγματά τους να προέρχονται από την One-77.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις σε πράσινο και μαύρο χρώμα, carbon διακοσμητικά, με το λογότυπο του Zagato να βρίσκεται στα προσκέφαλα. Κάτω από το καπό συναντάμε τον V12 5,9-λίτρων κινητήρα, ο οποίος δυνάμωσε από τα 568 άλογα, στα 600, επιταχύνοντας από τα 0-96 χλμ/ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin teasάρει το νέο V12 κινητήρα της Vanquish

Η Aston Martin είναι μια μάρκα που έχει σχετικά σύντομη ιστορία όσον αφορά τους δωδεκακύλινδρους κινητήρες. Το πρώτο μοντέλο παραγωγής κυκλοφόρησε μόλις πριν 25...