Η Aston Martin επιβεβαίωσε ότι οι Sebastian Vettel και Lance Stroll θα είναι οι επίσημοι οδηγοί της ομάδας για την F1 για το επόμενο έτος, συμπληρώνοντας με αυτό τον τρόπο, ένα από τα λίγα εναπομείναντα κομμάτια του παζλ των οδηγών για το 2022.

Ο Vettel προσχώρησε στην Aston Martin από τη Ferrari στην αρχή της τρέχουσας σεζόν, κερδίζοντας το πρώτο βάθρο της ομάδας στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν, με τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να συνεχίσει το ταξίδι του με τη βρετανική ομάδα και το επόμενο έτος στο πλευρό του Stroll, καθώς η Formula 1 μπαίνει σε μια νέα εποχή με μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς.

H ομάδα με έδρα το Silverstone αναμενόταν από καιρό να ανακοινώσει την επέκταση των συμβολαίων των οδηγών της για το 2022, αλλά οι καθυστερήσεις στην ανακοίνωσή τους προκάλεσαν εικασίες και φήμες για αλλαγή.

Ωστόσο, η ομάδα εξήγησε αρκετές φορές ότι οι καθυστερήσεις οφείλονταν απλώς στην ανάγκη διαπραγμάτευσης ορισμένων ρητρών στα συμβόλαια τους, με τον Stroll να παραμείνει για τέταρτη σεζόν στην ομάδα, ενώ ο Vettel για δεύτερη.