Χθες 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:30, το γραφείο του σερίφη στην περιοχή του San Miguel, της πολιτείας του Colorado, ενημερώθηκε για ένα ατύχημα στον δρόμο Bridal Veil.

Πιο συγκεκριμένα, η 23χρονη οδηγός μπήκε ανάποδα στο μονόδρομο Black Bear Pass, καθώς σύμφωνα με την συνεπιβάτη δεν είδαν την πινακίδα που έδειχνε την αρχή του μονόδρομου.

Μετά από λίγα μέτρα στον δρόμο, αποφάσισαν ότι ήταν καλύτερο να κάνουν αναστροφή. Σε εκείνο το σημείο, η συνεπιβάτης βγήκε από το όχημα για να βοηθήσει την οδηγό να κάνει την αναστροφή. Κάνοντας όπισθεν, δύο από τους τροχούς ανέβηκαν αρκετά ψηλά σε ένα ανάχωμα, με αποτέλεσμα το ολοκαίνουριο Ford Bronco Sport, να πέσει σε έναν γκρεμό, περίπου 122 μέτρα κάτω.

Πριν σταματήσει το αυτοκίνητο, από αυτό εκτοξεύθηκε η οδηγός, ο σκύλος της, καθώς και ο κινητήρας του Bronco Sport. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 23χρονη γυναίκα/οδηγός, υπέστη σοβαρά τραύματα, με την συνεπιβάτη να μην τραυματίζεται.

Επίσης, ευτυχώς, κανένας πεζοπόρος ή οδηγός άλλου αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε από το αυτοκίνητο που έπεσε και τα συναφή συντρίμμια. Ο σκύλος, ένα ενός έτους goldendoodle ονόματι Chewy, υπέστη ελαφριούς τραυματισμούς.