Ο Zlatan Ibrahimovic αγόρασε μια Ferrari SF90 Spider για τα γενέθλια του

Σχετικά άρθρα

Χθες, Κυριακή 3 Οκτωβρίου, ο Zlatan Ibrahimovic είχε γενέθλια, “πατώντας” τα 40 του χρόνια, και θέλησε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του.

Ο Σουηδός διεθνής ποδοσφαιριστής, παίκτης της Milan, έκανε γνωστό -μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram- ότι αγόρασε μια Ferrari SF90 Spider, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του ιταλικού supercar σε κίτρινο (Giallo Monte Carlo), χωρίς να είναι ξεκάθαρο ότι είναι αυτό που επέλεξε, καθώς το συγκεκριμένο χρώμα ήταν μια από τις δύο αποχρώσεις που επέλεξε η Ferrari για το λανσάρισμα του μοντέλου.

Ο Ibrahimovic είναι λάτρης των μοντέλων της Ferrari, καθώς στο παρελθόν τον έχουμε δει να οδηγεί την μαύρη Monza SP2 στους δρόμους της Στοκχόλμης, την οποία είχε αγοράσει για τα 38στά του γενέθλια, ενώ παλιότερα τον είχαμε δει πίσω από το τιμόνι και της κίτρινης LaFerrari του.

Διάβασε περισσότερα

Επίσημο: Ferrari SF90 Spider

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...