Κάνοντας unboxing δύο Bugatti Chiron Super Sport 300+

Σχετικά άρθρα

Η αντιπροσωπεία Miller Motorcars πρόσφατα παρέλαβε δύο Bugatti Chiron Super Sport 300+ και ετοίμασε αυτό το υπέροχο unboxing video για να το γιορτάσει.

Η Chiron Super Sport 300+ θα παραχθεί σε 30 μονάδες, και κάθε μια κοστίζει 3,5 εκατ. ευρώ (προ φόρων). To μοντέλο έχει γίνει ήδη sold και βασίζεται στην ειδικά τροποποιημένη Chiron που πέτυχε νέο ρεκόρ τελικής, πιάνοντας 490,48 χλμ/ώρα (304,77 μίλα/ώρα).

Η Chiron Super Sport 300+ φορά τον W16 quad-turbo 8,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 1.600 ίππων. Επιπλέον, υπάρχουν αρκετές αλλαγές στην αεροδυναμική του, καθώς φέρει το μακρύ άβαφο carbon σώμα της Chiron που σημείωσε το ρεκόρ, το οποίο είναι κατά 250 χλστ. μακρύτερο από την κανονική Chiron.

Επιπλέον, υπάρχει νέο bodykit με σταθερή πίσω αεροτομή, νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, διαχύτης, νέες απολήξεις εξατμίσεων, ενώ διαθέτει ζάντες από μαγνήσιο και νέα ειδικά ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι να βελτιώνεται η αεροδυναμική του μοντέλου, συμβάλλοντας στην επίτευξη του ρεκόρ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...