Η αντιπροσωπεία Miller Motorcars πρόσφατα παρέλαβε δύο Bugatti Chiron Super Sport 300+ και ετοίμασε αυτό το υπέροχο unboxing video για να το γιορτάσει.

Η Chiron Super Sport 300+ θα παραχθεί σε 30 μονάδες, και κάθε μια κοστίζει 3,5 εκατ. ευρώ (προ φόρων). To μοντέλο έχει γίνει ήδη sold και βασίζεται στην ειδικά τροποποιημένη Chiron που πέτυχε νέο ρεκόρ τελικής, πιάνοντας 490,48 χλμ/ώρα (304,77 μίλα/ώρα).

Η Chiron Super Sport 300+ φορά τον W16 quad-turbo 8,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 1.600 ίππων. Επιπλέον, υπάρχουν αρκετές αλλαγές στην αεροδυναμική του, καθώς φέρει το μακρύ άβαφο carbon σώμα της Chiron που σημείωσε το ρεκόρ, το οποίο είναι κατά 250 χλστ. μακρύτερο από την κανονική Chiron.

Επιπλέον, υπάρχει νέο bodykit με σταθερή πίσω αεροτομή, νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, διαχύτης, νέες απολήξεις εξατμίσεων, ενώ διαθέτει ζάντες από μαγνήσιο και νέα ειδικά ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι να βελτιώνεται η αεροδυναμική του μοντέλου, συμβάλλοντας στην επίτευξη του ρεκόρ.