Η Skoda συνεχίζει το teasing του Slavia

Σχετικά άρθρα

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Skoda έκανε γνωστό ότι ετοιμάζει ένα νέο μοντέλο, το οποίο έχει εξελιχθεί ειδικά για την αγορά της Ινδίας, καθώς θα κατασκευάζεται και θα πωλείται αποκλειστικά εκεί. Το όνομα του είναι Slavia, και είναι το δεύτερο μοντέλο -μετά το Kushaq– που προστίθεται στη γκάμα της Skoda για την δεύτερη μεγαλύτερη χώρα του κόσμου.

Σήμερα η τσέχικη εταιρία δίνει μια teaser φωτογραφία του μοντέλου, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στον ερχόμενο χειμώνα. Το μοντέλο δανείστηκε το όνομά του από τα πρώτα ποδήλατα που κατασκευάστηκαν από τους ιδρυτές της Skoda στα τέλη του 1800, με τη νέα Slavia να φαίνεται ότι θα είναι ένα μεσαίο sedan μοντέλο.

Η Slavia θα βασίζεται στην MQB A0 IN πλατφόρμα του VW Group, και θα φέρει τα ίδια μηχανικά μέρη με το Kushaq. Αυτό σημαίνει ότι το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες βενζίνης, τον 1.000άρη και τον 1.500άρη TSI, απόδοσης 115 και 150 ίππων αντίστοιχα. Και οι δύο θα μεταφέρουν την κίνηση στον εμπρός άξονα και συνδυάζονται -ανάλογα την έκδοση- με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Το Kushaq και η Slavia κατασκευάζονται στην Ινδία, με τα οχήματα που βασίζονται στη φθηνότερη έκδοση της γνωστής πλατφόρμας του γερμανικού ομίλου δεν θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στην Ευρώπη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...