Κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος η Ferrari θα παρουσιάσει την Purosangue, το SUV της και στους δρόμου έξω από το εργοστάσιο της ιταλικής εταιρίας στο Μαρανέλο, πιάστηκαν να κυκλοφορούν δύο μουλάρια δοκιμών του αυτοκινήτου.

Το μοντέλο θα τοποθετηθεί απέναντι από την Lamborghini Urus, ανοίγοντας μια νέα κατηγορία για την Ferrari. Θα κατασκευαστεί στη ευέλικτη προσθιο-κεντρομήχανη πλατφόρμα της εταιρίας, που μπορεί να φιλοξενήσει V6, V8 και V12 κινητήρες, με ή χωρίς υβριδική τεχνολογία. Η πλατφόρμα υποστηρίζει τόσο πίσω κίνηση, όσο και τετρακίνηση, ενώ πάνω της μπορούν να κατασκευαστούν αυτοκίνητα με 2 ή 4 καθίσματα.

1Διάβασε επίσης

Ferrari: Θέλει ο κλιματισμός της Purosangue να αναγνωρίζει το φύλο, τα ρούχα και το σώμα των επιβατών

Η Purosangue θα μπορεί να μεταφέρει έως και τέσσερις επιβάτες στο εσωτερικό της, θα διαθέτει ρυθμιζόμενη καθ’ύψος ανάρτηση, προηγμένες αντιστρεπτικές που θα βελτιώνουν την κύλιση του αυτοκινήτου τόσο στον δρόμο, όσο και εκτός δρόμου, ενώ ανάμεσα στους κινητήρες της θα υπάρχει ένας νέος V6 twin-turbo plug-in υβριδικός, ένας υβριδικός V8 και ένας V12 ατμοσφαιρικός απόδοσης 800 ίππων.

Στόχος της ιταλικής εταιρίας είναι η Purosangueνα προσφέρει τους χώρους και την άνεση ενός SUV, όπως επίσης την εμπειρία οδήγησης, την οδική συμπεριφορά και τις επιδόσεις ενός αυτοκινήτου της Ferrari.