Ένα από τα ομορφότερα προσωπικά ταξίδια που έχω κάνει είναι στα Νησιά Φαρόε το 2019, τα οποία είναι μέρος του Βασιλείου της Δανίας. Η ημιαυτόνομη χώρα αποτελείται από 18 βραχώδη, ηφαιστειακά νησιά, τα οποία βρίσκονται μεταξύ Ισλανδίας και Νορβηγίας στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό.

Ο Vaughn Gittin Jr. πήγε στα συγκεκριμένα νησάκια με την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E 1400, για να τα εξερευνήσει κάπως διαφορετικά. Όπως θα δεις στο παραπάνω video, ο Αμερικάνος οδηγός αγώνων δεν σταματά να τραβά τα βλέμματα των κατοίκων με το εξωπραγματικό πρωτότυπο του, ενώ φυσικά έκαψε αρκετά σετ ελαστικών, driftάροντας ασταμάτητα.

Το Mustang Mach-E 1400 Prototype είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Ford Performance με την RTR, και είναι ένα ακραίο πρωτότυπο του Mustang Mach-E, το οποίο εξοπλίζεται με επτά ηλεκτρικούς κινητήρες, συνολικής απόδοσης 1.419 ίππων. Οι τρεις ηλεκτροκινητήρες είναι τοποθετημένοι στο μπροστά άξονα και οι άλλοι τέσσερις στον πίσω, με την μπαταρία των 56,8 kWh να έχει ειδικό σύστημα ψύξης κατά τη φόρτιση.

Διαθέτει φρένα της Brembo, υδραυλικό χειρόφρενο, με την κίνηση να μπορεί να στέλνεται είτε στους μπροστά, είτε στους πίσω, είτε σε όλους τους τροχούς.

Η Ford αναφέρει πως το bodykit του πρωτότυπου είναι ικανό να παράγει 1.000 κιλά κάθετης αεροδυναμικής πίεσης στα 257 χλμ/ώρα.