Δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς, αλλά η οδηγός επέζησε από αυτό το τρακάρισμα

Σχετικά άρθρα

Όσα λεπτά και αν κοιτάξεις τη φωτογραφία, είναι δύσκολο να φανταστείς πως μπορεί κάποιος άνθρωπος να βγει ζωντανός από αυτήν την άμορφη μάζα σιδερικών. Κι όμως έγινε! Το ατύχημα συνέβη το πρωί της περασμένης Τρίτης, 15 Νοεμβρίου, στη γέφυρα του ποταμού Skagit στο όρος Vernon της Ουάσινγκτον, βόρεια του Seattle.

Ένας τράκτορας χτύπησε ένα Nissan Altima του 2015 από πίσω, με την σφοδρότητα της σύγκρουσης να ήταν τέτοια που το φορτηγό “καβάλησε” το αυτοκίνητο. Επιπλέον, οι πίσω τροχοί του αυτοκινήτου “κοιτάνε” προς τα πάνω, καθώς έχει αναδιπλωθεί όλα το πίσω μέρος. Η 46χρονη γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητο όχι μόνο επέζησε από αυτό το σοκαριστικό τρακάρισμα, αλλά έφερε μόνο ελαφρά τραύματα.

Το τρακάρισμα ήταν ακόμα πιο βίαιο από όσο φαίνεται, όσο και αν δεν μπορείς να το πιστέψεις. Η αστυνομία αναφέρει ότι το αυτοκίνητο της γυναίκας ακολουθούσε ένα φορτηγό, που επιβράδυνε εξαιτίας της κίνησης του δρόμου. Η οδηγός του Altima επιβράδυνε επίσης, για να έρθει από πίσω το φορτηγό, με το αυτοκίνητο να γίνεται “σάντουιτς” μεταξύ των δύο φορτηγών, συνθλίβοντας και το εμπρός μέρος τους αυτοκινήτου.

Όταν πήγαν οι αρχές στον τόπο του ατυχήματος η οδηγός του Altima ήταν ακόμα παγιδευμένη. Όταν ένας γερανός σήκωσε το φορτηγό από το αυτοκίνητο, η γυναίκα μπόρεσε να βγει έξω μόνη της. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ανέφερε μόνο έναν ελαφρύ πόνο στο στήθος και στο κεφάλι, αλλά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις.

Πηγήtwitter

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...