Επίσημο: Fisker Ocean

Σχετικά άρθρα

Στην έκθεση του Λος Άντζελες η Fisker παρουσίασε την έκδοση παραγωγής του Ocean που θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Magna-Steyr στο Γκρατς της Αυστρίας και θα γίνει διαθέσιμο στις ΗΠΑ σε τρεις εκδόσεις, από τα τέλη του 2022.

Προσφέρεται με ζάντες διαστάσεων 20″ έως 22″ και το πλήρως vegan εσωτερικό είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά, με την οθόνη 17,1″ να μπορεί να περιστραφεί τόσο σε οριζόντια όσο και σε κάθετη διάταξη.

Η έκδοση Sport με αρχική τιμή 37.499 δολαρίων, διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα, στον μπροστά άξονα, απόδοσης 275 ίππων, με αυτονομία 402 χλμ ανά φόρτιση. Τα 0-96 χλμ/ώρα (0-60 μίλια/ώρα) τα κάνει σε 6,9 δευτερόλεπτα. Διαθέτει μπαταρία φωσφορικών ιόντων λιθίου της CATL.

Η έκδοση Ultra ξεκινά από τις 49.999 δολάρια και έχει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, απόδοσης 540 ίππων. Τα 0-96 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,9 δευτερόλεπτα, έχοντας αυτονομία 547 χλμ. Διαθέτει μπαταρία νικελίου μαγγανίου κοβαλτίου της CATL.

Η έκδοση Extreme ξεκινά από τις 68.999 δολάρια και έχει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, απόδοσης 550 ίππων. Τα 0-96 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,3 δευτερόλεπτα, έχοντας αυτονομία μεγαλύτερη των 563 χλμ ανά φόρτιση. Διαθέτει μπαταρία νικελίου μαγγανίου κοβαλτίου της CATL.

Τα πρώτα 5.000 Fisker Ocean θα προσφέρονται στην έκδοση One, με αρχική τιμή 68.999 δολαρίων. Βασίζεται στην έκδοση Extreme και φέρει σπορ πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Το αυτοκίνητο φέρει και ηλιακή οροφή που συμβάλει στην φόρτιση των μπαταριών, χαρίζοντας ρεύμα για έως και 3.220 χλμ ετησίως υπό ιδανικές συνθήκες, ενώ το αυτοκίνητο μπορεί να στέλνει ρεύμα στο δίκτυο αν χρειαστεί, τροφοδοτώντας ένα σπίτι με ρεύμα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Fisker μειώνει την τιμή του Ocean κατά 24.000 δολάρια!

Μόλις μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της κατάρρευσης των συζητήσεων της Fisker για συνεργασία με μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, η αμερικάνικη εταιρία έκανε γνωστό σήμερα...

Η Fisker προετοιμάζεται για πιθανή πτώχευση

Η Fisker προσέλαβε χρηματοοικονομικούς συμβούλους αναδιάρθρωσης από την FTI Consulting και τη δικηγορική εταιρεία Davis Polk, οι οποίοι θα εργαστούν σε μια πιθανή αίτηση...