H Toyota teasάρει τη GR Corolla

Σχετικά άρθρα

H Toyota Αμερικής έδωσε την πρώτη teaser φωτογραφία της GR Corolla, η οποία δεν μας αποκαλύπτει τίποτα αλλά ταυτόχρονα έχει πολλά κρυμμένα “μυστικά”, τα οποία αφορούν το νέο μοντέλο επιδόσεων της ιαπωνικής εταιρίας.

Ξεκινώντας από την λεζάντα της φωτογραφίας αυτή αναφέρει “Keep them guessing”, που μεταφράζεται σε “Άστους να μαντέψουν”. Παρατηρώντας, όμως, καλύτερα την παραπάνω φωτογραφία, η οποία προέρχεται από το εσωτερικό μιας απλής Corolla, βλέπουμε τέσσερα στοιχεία που μαρτυρούν την ύπαρξη της GR Corolla.

Αρχικά, στον πίνακα οργάνων και εκεί που συνήθως είναι η ώρα, γράφει G:16. Το G16 είναι ο κωδικός του 3κύλινδρου 1.600άρη turbo κινητήρα, που χρησιμοποιεί η Toyota στο GR Yaris, και πιο συγκεκριμένα G16E-GTS. Συνεχίζοντας, στην οθόνη του συστήματος πλοήγησης γράφει GR Four, για την ονομασία του δρόμου που βρίσκεται το στίγμα του αυτοκινήτου, κάτι που μεταφράζεται στην ύπαρξη συστήματος τετρακίνησης.

Τα easter eggs δεν σταματούν εδώ, καθώς στον διζωνικό κλιματιστικό βλέπουμε να αναγράφει 2 68. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει ο αριθμός 2 από την πλευρά του οδηγού, με το πρώτο ψηφίο να κρύβεται από το τιμόνι, και ο αριθμός 68 από την πλευρά του συνοδηγού, με τους βαθμούς να είναι στην Fahrenheit. Να θυμίσω ότι 268 ίπποι είναι η απόδοση του κινητήρα στον GR Yaris.

Και τέλος, στο παρασκήνιο και στο βάθος του χωματόδρομου, υπάρχει ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο της GR Corolla, που όμως δεν αποκαλύπτει τίποτα για την εμφάνιση του.

Στην Αμερική δεν κυκλοφορεί το GR Yaris, εξαιτίας του μεγέθους του, και θα ήταν άτοπο να θεωρήσει κανείς ότι η Toyota teasάρει το λιλιπούτειο hot hatch της, που κυκλοφορεί εδώ και σχεδόν δύο χρόνια στον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό μας κάνει να συμπεράνουμε ότι σύντομα θα δούμε την έκδοση παραγωγής του GR Corolla, το οποίο θα είναι το τρίτο μοντέλο της GR οικογένειας στην Αμερική, μετά το GR86 και το GR Supra.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...