Η Hennessey ανακοίνωσε τα σχέδια για κάτι “εκτός από αυτόν τον κόσμο”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, καθώς η εταιρεία με έδρα το Τέξας έκανε γνωστό ότι εργάζεται πάνω στο project “Deep Space”. Αυτό θα είναι ένα εξάτροχο ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο, απόδοσης 2.400 ίππων και θα έχει θέσεις για τέσσερις επιβάτες, σε διάταξη 1+2+1.

Σύμφωνα με την αμερικάνικη εταιρία, ο επιβάτης που θα κάθεται στο τελευταίο κάθισμα θα απολαμβάνει ακόμα μεγαλύτερες ανέσεις από τους άλλους τρεις, στα πρότυπα μεγάλων πολυτελών σεντάν.

Μηχανικά, η Hennessey αναφέρει ότι το μοντέλο της θα φέρει ένα ηλεκτρικό κινητήρα σε κάθε έναν από τους έξι τροχούς, με το αμάξωμα αλλά και το πλαίσιο να είναι κατασκευασμένα εξολοκλήρου από carbon, ώστε να διατηρηθεί όσο το δυνατόν πιο χαμηλά το βάρος.

Κλείνοντας, η εταιρία ανέφερε ότι η έκδοση παραγωγής του project “Deep Space” θα βγει σε περιορισμένο αριθμό 105 μονάδων, με την τιμή του να είναι κοντά στα 3 εκατ. δολάρια. Η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει το 2026, όταν και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η συναρμολόγηση του τελευταίου Venom F5.