Στις 27 Ιανουαρίου τα αποκαλυπτήρια του δεύτερου μοντέλου της Gordon Murray Automotive

Σχετικά άρθρα

H Gordon Murray Automotive ανακοίνωσε σήμερα ότι στις 27 Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήρια του δεύτερου ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου της, τα οποία θα γίνουν στις ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις της. Αυτό θα ονομαστεί Τ.33 και -σύμφωνα με την εταιρία- θα γίνει το καλύτερο Supercar GT στον κόσμο.

Οι κατασκευαστικές εργασίες θα ξεκινήσουν σύντομα στο Highams Park, στην πόλη Windlesham, του Surrey της Αγγλίας, όπου βρίσκεται το νέο παγκόσμιο αρχηγείο του ομίλου του Gordon Murray. Η υπερσύγχρονη εγκατάσταση είναι το αποτέλεσμα επένδυσης 50 εκατομμυρίων λιρών και μαζί με τις μελλοντικές εγκαταστάσεις παραγωγής, θα στεγάσει επίσης το κέντρο σχεδιασμού, την ανάπτυξη των οχημάτων, μια πίστα δοκιμών, ένα κέντρο πολιτιστικής κληρονομιάς και σουίτες πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών.

Η πρώτη φάση της ανάπτυξης των εγκαταστάσεων θα παρουσιαστεί εντός των επόμενων εβδομάδων, ενώ αναμένεται ότι το μεγαλύτερο μέρος της εξέλιξης του νέου μοντέλου της GMA -το οποίο θα προστεθεί στα T.50 και T.50s Niki Lauda- θα ολοκληρωθεί στο Highams Park.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...